Цнота роси

                ЦНОТА РОСИ

На пальців кінчиках трима цноту роси
І пещу світ джерельних див. Господні
Світанки Всесвіту у ній і первісні часи
Злилися в краплю Бога. В цій безодні
Тремтять віки таїн буття і Неба епоси
Вчаровані в прозорий перл. Природні
Смаки життя і геном чистоти краси
В ній закодовані, всі чари первородні.

                Павло Гай-Нижник
                9 січня 2019 р.


Рецензии