Шалена фраза

Шибону шалену фразу
для донбаських пацанів:
підемо на Київ разом,
на провладних пузанів.
Потім будем будувати
Україну без панів.
Хай лунає біля хати
весняний щасливий спів.
Як ловить не будем ґаву
і зупиним балачки,
то й збудуємо державу
не на рік, а на віки.


Рецензии