вам до новор чних свят

На вулиці мете, сніжить
Різдво і новий рік скінчились ніби в мить
Вже пів зими минуло, як вам?ну розкажіть
І тілом і душею, трохи хоч, вдалося відпочить?
Ці дні що були притримайте біля себе
Щоб менше думалось як там комусь там треба
Важкі ж ті приморозки без краплини свята
Чи ж вам сподобалось без радощів недобачати неба?
Є побажання аби свято жило у вас в серцях
Щоб що у вас, що у будинку - міцніший стояв дах
Щоб все наладилося там, де було не в "ладах"
І щоб всі біди, смутки, горя від вас тікли, пізнавши жах


Рецензии