Placebo

"У них вся віра  то  -  плацебо..!"
Зригнув зухвало атеїст,
"Планують заселити небо!?"  -
Все булькотіла сіра злість...

"Квиток взяли у Царство Боже
Земне життя для них  -  аванс,
Це ж на хворобу дуже схоже,
Яка занапастить і нас..?!"

Коли ж почув свій смертний вирок,
Згадав "квиток" в страшній ганьбі,
Страх проколов його до нирок -
"Чому б не взяти і собі..?!"

*08.01.2019*


Рецензии