бачу зебра в передi

Вийшла я на чорну смугу
Відчуваю біль і тугу
Скоро вийду на світлішу
Або на іншу
 аби не гіршу
Віднайду ту крихту щастя
що руйнує біль напасті
Приукрашу день любовью
І розстануся знов з болью
Я  розквітну і засяю
 бо  любов з коханням
знаю
 душу нашу очищає...


Рецензии