777. Наче мати

          Добре б,щоб моя країна,
          Рідна й гарна Україна,
          У щасті й радості жила!
          Завжди,вільною була!

          Попрощалась би з ворами,
          А народ,не був рабами!
          Миру й щастя для народу,
          Без війни,щоб мав свободу!

          Щоб росли в коханні діти,
          А батькам за них радіти!
          Працювали всі заводи,
          А землі,врожаїв й вроди!

          Щоб у серці й у житті,
          Доброта,скрізь цвіла.
          Батьківщина тобі,
          Щоб,як мати була!


Рецензии
Цілком згодна!

Светлана Дорошко   17.01.2019 19:49     Заявить о нарушении