Ричард Бротиган - Твоя дождевая красота

Ах, Марсия, я хотел бы,
чтобы твою красоту,
светлую и высокую,
преподавали в школе.
Пусть дети узнают, что Бог
жив, как музыка во плоти,
и звучен, как солнечный клавесин.
Пусть их общие фотографии
будут прекрасны, как твои.
___________________________________
Richard Brautigan
GEE, YOU’RE SO BEAUTIFUL THAT IT’S STARTING TO RAIN

Oh, Marcia,
I want your long blonde beauty
to be taught in high school,
so kids will learn that God
lives like music in the skin
and sounds like a sunshine harpsicord.
I want high school report cards
to look like this:


Рецензии