Pocket angel

Верящий в сказки,
Живущий на улицах,
Слышащий Песню во всем,
Мой карманный ангел,
Оттолкнувшись от крыши,
Бежит

Believing in tales,
Leading a street-life,
Listening Song in all things,
My pocket angel,
Pushing off from the roof floor
Is running


Рецензии