MI-E DOR DE TINE

      07.01.2019 год.
       К И Ш И Н Ё В
          (Mold.)
Mi-e dor de tine draga mea,
Mi-e dor oriunde m-as afla,

Atat De tare te iubesc,
Ca n'am cuvinte sa-ti vorbesc.
 
Tu esti in viata mea o stea,
Ce stralucesti fermecator,

Eu traiesc doar din iubirea ta...
O,dulce vis-cutezator!

De nai fi tu,nasi mai  avea,
Cui sa-i spun simplu,te iubesc.
 
N-as rataci in calea ta,
In nopti De vis,imparatesti.
 
Doar tie scump-o ma inchin
Si te doresc alaturea...

O!,dulce fir De trandafir,
O!,floare De numauita.


Рецензии