Cand...

Cand rasare luna,
Cand lineste e-in jur,
Mi se vad intruna
Ochii tai cei muri.

Cand stelele pe cer apar
Si fara tine sunt,
Inima se zbate amar,
Eu despre tine cint.

Cand soarele rasare,
Setoasa esti de sarutari,
Si lin m-apropiu eu de buze,
Si iara, iara, inca sarutari.


Рецензии