В СН1ГИ

В СНІГИ

Мамо… так давно вже згасло світло
темна ніч накрила все довкола
лише сніг холодним надвечір ям
припорошив сумом мої очі
і згадалось тужно все дитинство
заклопотане своїм дитячим щастям
друзі, радість і старенька школа
все таким здавалось тоді звичним

Тату…вже сніги кругом біліють
та не бачу в них я твого сліду
спить віконце у старенькій хаті
і я знову в безвість тиху їду
і везу у серці гіркий смуток
вже ніколи не відчиниш двері
над холодним комином лелека
повесні кружлятиме журливо

ви давно покинули оселю
і різдвяний вечір сіє смуток
я молитвою до вас знов лину
хоч у серці сумно доторкнуся
і Свят Вечір принесе надію
наче чую знов співа Бабуся
тихий ангел йтиме моїм слідом
я ж іду в сніги... і не боюся


***https://youtu.be/69PSG4ISOZw


Рецензии
Чудово!!!Уже и забыла некоторые слова!У Вас стих,как песня!Благодарю сердечно!С теплом.Милка

Милка Ньюман   20.02.2019 20:32     Заявить о нарушении
Дякую щиро!

Кллер   25.02.2019 13:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.