Зламались крила у польотi

  Зламались крила у польоті,
  Та їх не чинить доля,-
  Живу "гімнасткою на дроті",
  Стомилася від болю.

  Не стерпний біль вночі і вдень,
  Бо рана кровоточе,
  І не дає співать пісень,
  І гоїться не хоче.

  Пришити б крила... і в політ...
  Нехай хоча б в останнє...
  Над втомою змарнілих літ,
  У молодiсть жаданну.               


Рецензии