Я тобi cповiдаюсь в любовi

   

    Я тобі сповідаюсь в любові,
    Краю рідний мій, неозорий,
    Найрідніший ти в світі до болю,
    Тут Дніпра води чисті, прозорі.

    Запоріжжя моє, світле місто,
    Тут зросла в материнській любові,
    Дніпрогес, як святкове намисто,
    Прикраша тебе з Гаєм дубовим.

    Заппоріжжя моє, Запоріжжя,
    Збереже тебе сила найвища,
    Бо за тебе я Бога молю,
    Я тебе, моє місто, люблю.

    Так люблю твої квіти барвисті,
    Нерозривні вони із коханням,
    Сповідаюсь в любові до міста
    І вклоняюся запоріжанам.

    Міст існує багато на світі,
    Та покинути це, я не взмозі.
    Долю з містом я хочу ділити,
    Що стоїть на Дніпровім порозі.

    Запоріжжя моє, Запоріжжя,
    Збереже тебе сила найвища,
    Бо за тебе я Бога молю,
    Я тебе, моє місто люблю.
   
    Я тебе, Запоріжжя, люблю!   
   


Рецензии