Колискова Голодомор - 2014

Присвячується усім діткам, загиблим та померлим у Донбасі...

Спи, моя дитино,
Баюшки, баю...
Як помреш, летино,
Хліб шукай в Раю.

Найманці, уранці,
Загребли й нитки'...
Стали ми, вигнанці,
Підбирать крихтки.

Їжі вже немає -
Ти попий води...
Вдіяти щось має
Бог проти біди.

Він невже не бачить,
Гине як паства?
Вбивць хай не пробачить,
Ли'шить їх рідства!

Уві сні долини
І поля побач...
Що не вберегли ми,
З татом нам пробач!

Очі закривайно,
Бач - дощі рясні...
Буде тобі файно
Тільки уві сні.

Ти вмирай, дитятко,
На'йдеш хліб в Раю!
Наше янголятко,
Баюшки, баю...

25.08.2014р. Семенов Юрій.


Рецензии