Розмалююсь бод -артом

Розмалююсь боді-артом,
Я красуня, хоч куди!
Ти не думай, це не жарти!
Краще принеси води -
Фарб нових розвести трохи,
Бо залишились іще
Вуха два без розмальовки
Й надто сяє блиск очей...

06.01.2019


Рецензии