Про зраду

А зрада –не  у  спину  гострий  ніж,
Душевний  біль і не  фізичні  муки,
І навіть не по лезу   босоніж,
А начебто  тобі  відтяли  руки…

Лікує час.  Все  стане, як  колись
Усі гріхи  спокутуються тощо
Відбудеться  пробачення  і  проща.
От обійняти  -  і  не  спромогтись…


Рецензии