Песня про Колосок

Пісня про "Колосок"
Присвячується літературному обєднанню "Колосок"

Знову зібрався в кружок
Творчий союз "Колосок"
Слово сказати, вірш прочитати,
Випити чаю ковток.
Приспів.
Лине гучний голосок.
Зріє міцний "Колосок.
Слово добром забринить -
Душу зігріє за мить.

Сила в поезії є:
Мудрість вона нам дає.
Слово повчає і надихає
І у пригоді стає.
Приспів.

Хай же живе без морок
Наш дорогий "Колосок".
Хай не старіє, а молодіє,
Подумки мчить до зірок.
Приспів.
2018р.


Рецензии