Герой моiх снiв

ГЕРОЙ МОЇХ СНІВ
Сл. і муз. Б.Білоцерківської

Сьома ранку – я не сплю, біля дзеркала стою.
Маски швидко накладаю, що вдягнути – я не знаю.
Восьма ранку – вже кручусь, бо спізнитися боюсь
На вечерю романтичну, хочу бути специфічна.
Цей мужчина – моя мрія,
Цей мужчина – ідеал.
Якщо все піде по плану,
Вб’ю красою наповал!

ПРИСПІВ:
Він не такий, як всі, він герой моїх снів.
Лише один такий серед чоловіків.
Він ідеал, із ним на край світу піду.
Бо кращого, ніж він, я уже не знайду!

Я проспала спа-салон, загубила свій Айфон.
В клубі добре відпочила і до ранку я тусила.
Караоке цілу ніч, пам’ятаю віч-на-віч
З ним одним і цілим залом,
Як я голосно співала!
Цей мужчина – моя мрія,
Цей мужчина – ідеал.
Ми сьогодні знову будемо
Підкорювати зал!

ПРИСПІВ:
Він не такий, як всі, він герой моїх снів.
Лише один такий серед чоловіків.
Він ідеал, із ним на край світу піду.
Бо кращого, ніж він, я уже не знайду!

Ще година до кіно і побачу я його.
Того, хто запав у душу і за кого вийти мушу.
Він красивий і стрункий, він розумний, не скупий.
Ну чого іще бажати?? Поки є – потрібно брати!
Цей мужчина – моя мрія,
Цей мужчина – ідеал.
Позитивний і щасливий
Нас очікує фінал!


Рецензии