Зубки

ЗУБИ
Сл. і муз. Б.Білоцерківської

Зубки треба берегти,
Зранку чистити завжди,
Щоб усмішкою своєю поділитися з сім'єю.
Щоб усмішкою своєю поділитися з сім'єю.

ПРИСПІВ:
Посміхайтеся частіше
І даруйте радість кожну мить.
Стане світ тоді добрішим,
Веселіше буде в ньому жить.
Якщо зубки всі здорові,
То мікроби різні не страшні.
Посміхайтеся частіше!
Розфарбуйте щастя сірі дні!

Паста й щітка для зубів –
Панацея від тортів.
Якщо зубки в нас красиві, будемо завжди щасливі!
Якщо зубки в нас красиві, будемо завжди щасливі!


Рецензии