Убивай мене нiжно

УБИВАЙ МЕНЕ НІЖНО
Сл. і муз. Б.Білоцерківської

Наче магніт тягнеш мене і відпускаєш.
Крила даєш і водночас їх обриваєш.
Вгору ведеш, потім мене в прірву кидаєш.
Зводиш мости і залюбки знову ламаєш.

Ти така солодка і гірка,
Жорстока і ніжна, та все одно моя!

ПРИСПІВ:
Убивай мене ніжно своїми словами,
Цілуй божевільно п’янкими устами.
Не відпускай мене, не залишай мене,
Не покидай мене, у-і-є.
Убивай мене ніжно, поволі без болю.
Я, мов одержимий тобою одною.
Не відпускай мене, не залишай мене,
Не покидай мене, у-і-є.

Так, ти непроста, грішна й свята, ангел із пекла.
З розуму вже зводить мене ця гра запекла.
Серце горить, поглядом вмить ти спопеляєш.
Дотиком уст знову мене воскресаєш!


Рецензии