Шкiльне життя

Шкільне життя
Сл. та муз. Борислави Білоцерківської

Нам школа двері відчиняє
У чарівний, безмежний світ.
Тільки найкращому навчає,
Дає для творчості політ.

Вчимося множити, ділити,
Вчимо історію свою.
Для того, щоб цікаво жити,
Потрібно вчитися всьому!
ПРИСПІВ:
Шкільне життя таке яскраве,
Ти не спіши із ним прощатися!
Шкільне життя таке цікаве,
якщо корисному навчатися!

Науки різні пізнаємо
І обираємо свій шлях.
Все, що шукаємо - знайдемо
В шкільних підручниках й книжках.

Вчимося тут заради того,
Щоб кращим став наш рідний край.
Куди б не привела дорога,
Завжди про школу пам’ятай!


Рецензии