Диско-бой

ДИСКО-БОЙ
Сл.Б.Білоцерківської

ВАРІАНТ 1. КУПЛЕТ 1.
В суботу вночі я до клубу іду,
Купую коктейль, розслабляюсь і п’ю.
Довкола все переповнено людьми,
Спостерігаю я за ними собі.

Бачу я тебе в танці, наче у сні.
Сама не знаю, що робити мені.
Хотіла б підійти, та не знайду слів,
Я із боязких…

ВАРІАНТ 2. КУПЛЕТ 1.
Іду у клуб я в суботу вночі,
Купую коктейль, розслабляюсь собі.
Забито все, на танцполі сотні пар,
Сідаю й тихо дивлюся на (АБО у) зал.

Бачу я тебе, ти неначе у сні,
Танцюєш сам. Що робити мені?
Хотіла б підійти, але слів нема,
Чому ж несмілива я?

ПРИСПІВ 1.
Ябадабадай, йобобобобой,
Будеш моїм ти диско-бой.
З тобою танцювати хочу віч-на-віч,
Щоби моїм ти був в цю ніч.

ПРИСПІВ 2.
Ябадабадай, йобобобобой,
Хочу тебе мій диско-бой.
З тобою я піду, лише мене поклич.
Моїм ти будеш у цю ніч.

КУПЛЕТ 2
Я знов іду у бар, беру собі вина,
Так, я вип’ю ще, я питиму до дна.
П’ю шостий келих і маю план,
Боятись не потрібно, в голові дурман (туман).

Я до нього йду, падаю в екстаз…
Дивляться люди на цей мій диско-данс.
Також підходиш, в очі дивишся мої,
Я співаю лише тобі.

ПРИСПІВ.

ВАРІАНТ 3.
Я знову у клуб сьогодні іду,
Купую коктейль і за столиком п’ю.
Довкола все переповнено людьми,
А я сиджу одна, не так як усі.

Бачу я тебе, ти танцюєш один,
І для вагань не знаходжу причин.
Ловлю я на собі погляди мужчин,
А в думках – блондин…

ПРИСПІВ:
Ябадабадай, йобобобобой,
Будеш моїм ти диско-бой.
З тобою я піду, лише мене поклич.
Моїм ти будеш цілу ніч.

Я знов іду у бар, беру міцний коктейль,
Підходжу, і тепер в нас поглядів дуель.
В очі блакитні дивлюся я,
Не бійся обійняти, буду я твоя.

В танці ми удвох, навкруги екстаз,
Всім зриває дах під наш диско-данс.
Ти так невпинно в очі дивишся мої,
Я співаю лише тобі!


Рецензии