Цукерочка

Я НЕ ДАЛА
Сл.Б.Білоцерківської
ВАРІАНТ 1

Не сиділося удома,
понесло мене в кіно.
Захотілося кохання
І зустріла там його!
(АБО ще не встигла я присісти,
Як побачила його)

ПРИСПІВ 1
Дала йому своє серце і душу,
Дала йому, а він не оцінив.
І ла-ла-ла я знов (АБО тепер) співати мушу.
Даю усім новенький мотив.
(АБО лише портрет той гад залишив
АБО лише портрет на згадку лишив).

ПРИСПІВ 2
Дала йому ключі від свого серця.
Дала йому пароль від ГолденКард.
Дала-ла-ла, він був гостріший перця.
Дала йому, а він звичайний гад!

ПРИСПІВ 3
Дала йому свою душу й серце.
Дала йому, а він загубив
Мої ключі від білого Мерса.
Лише портрет на згадку лишив.

ПРИСПІВ 4.
Я не дала, він тільки облизався
Я не дала, я не дала йому.
Я не дала, а він і не питався.
Я не дала цукерочку свою.

ПРИСПІВ 5.
Я не дала, він тільки облизався.
Я не дала цукерочку свою.
Я не дала, просити він стидався.
Я не дала і з'їла її всю.

ПРИСПІВ 6
Дала йому своє серце і душу,
Дала йому, а він не оцінив.
І ла-ла-ла я знов співати мушу.
Лише портрет на згадку залишив.

ПРИСПІВ 7
Я не дала йому свого попкорну,
Я не дала йому свого .
Я не дала, просити він стидався.
Я не дала і з'їла її всю.

ПРИСПІВ 8
Я не дала, а він так намагався.
Я не дала, я не дала йому.
Я не дала, хоча він так старався.
Я не дала цукерочку свою.

ПРИСПІВ 9
Я не дала, а він так намагався.
Я не дала цукерочку свою.
Я не дала, хоча він так старався.
Я не дала відчути смакоту!
(АБО я не дала вкусити смакоту
АБО не дам йому, солодку і смачну
АБО йому від неї паличку лишу! 
АБО йому обгортку тільки залишу!)

Підкорили мене лінзи,
Наче небо, голубі.
Думала, що це харизма,
Виявилось – навпаки!
Думала, що це кохання,
Не даремно ж я пішла.
Та було лише бажання
Відкусити лизака.

Підкорили мене лінзи,
Наче небо, голубі.
Він тягнувся до цукерки,
Я – до лівої ноги!

Я гадала це – кохання,
Бо котилася слина.
Та було лише бажання
З'їсти мого лизака!
(АБО скуштувати лизака)

Я гадала, це – кохання,
Мрії всі мої розбив!
Він тягнувся до цукерки,
Бо солодощі любив!

Думала, що закохався,
Виявилося – дарма!
До цукерки він дорвався,
Я лишилася сама! 
Я гадала, це – кохання,
Принц на білому коні!
Він тягнувся до цукерки,
Як усі чоловіки!

Дала йому своє серце,
Але він не оцінив.
Виявилось, що цукерки
Більше, ніж мене любив.

Дала йому своє серце,
Але він не оцінив.
Йому було не до мене,
Бо солодощі любив.

Дала йому своє серце,
Але він не оцінив.
Солодощі і цукерки
Більше, ніж мене любив.

 


Рецензии