Бред Пiтт

Бред Пітт

Ой, Рома, очі твої як море, блакитні такі.
Ой, Вова, твої слова для мене, мов пісня нова.
Ой, Бодю, солодкий як мед. Ти знаєш один мій секрет.
Ой, Діма, міцний як горіх. Так тягне мене на той гріх…


ПРИСПІВ
Ой, якби у мене закохався Бред Пітт?
Мала б я життя шикарне, а не кредит!
Не дає мені заснути супер квартет
І над ліжком тільки Бреда Пітта портрет!


Рецензии