МАМО МОЯ

МАМО МОЯ

Сл. і муз. Борислави Білоцерківської


Подарувала життя, світ показала мені.
У себе віру дала і захищала завжди.
Твоїх очей глибина велику мудрість несе.
Мамо моя золота! Ти є для мене – усе!
(АБО Ти є для мене усім, оберігаєш мене.).

ПРИСПІВ (2 р.):
Мамо моя! В тебе найніжніший погляд.
Хочу лише, щоб завжди була ти поряд.
В світі одна мама моя…
(АБО ціле життя – це мама моя
АБО наче зоря для мене сія
Краща на світі для мене вона)

Для мене ти – вірний друг, не зрадиш і не втечеш.
Допомагаєш мені, поради цінні даєш.
Оберігаєш від зла, даруєш ласку свою.
Матусю рідна моя, тебе я дуже люблю!


Рецензии