На зустрiч мрii

НА ЗУСТРІЧ МРІЇ

Сл. і муз. Борислави Білоцерківської

Ми живемо лише раз, і не змінити цього.
Летить невпинно наш час, не зупинити його.
Серед буденних турбот не помічаємо краси,
Ми спішимо кожну мить, але не знаємо куди.

Коли є мрія в житті, до неї треба іти.
Є ті, хто завжди тобі готові допомогти.
І у нелегкі часи ти не здавайся в бою,
Якщо стоїш на краю, повір у мрію свою!
(АБО: навіть, якщо на краю, повір у мрію свою!)


ПРИСПІВ (2 р.):
На зустріч мрії іду у сні й наяву.
На зустріч долі, немов на крилах, лечу.
Не зупиняюсь, бо вірю в зірку свою.
Для вас співаю, у серці щастя несу!

Ти на життєвім шляху зустрінеш сотні людей,
Почуєш безліч думок і неповторних ідей.
Коли ти маєш мету, яка наснагу дає,
Тоді до неї крокуй. Той, хто шукає, - знайде!

Іди завжди уперед і слухай серце своє.
Змінити можна весь світ, якщо повірити в це!
В мені надія живе, а разом з нею – любов,
Я вірю в мир і добро, до мрії йду знов і знов!


ПРИСПІВ (2 р.):
На зустріч мрії іду у сні й наяву.
На зустріч долі, немов на крилах, лечу.
Не зупиняюсь, бо вірю в зірку свою.
Для вас співаю, у серці щастя несу!


Рецензии