Я стану усiм!

Я СТАНУ УСІМ! ©

Сл. і муз. Борислави Білоцерківської

Вже не почую голосу твого,
І не побачу я твоїх очей.
Не подаруєш ти свого тепла…
Блукаю знов у темряві ночей.

Неначе птах, над прірвою лечу,
Боюся впасти з тої висоти.
Мої ти крила, любий, обламав,
І залишив на згадку їх собі.

Не плач, душа моя, пробач, – стомилась я іти
В полоні самоти.
Не плач, душа моя, пробач. Стомилась йти у даль,
Нести свою печаль.

ПРИСПІВ: - 2 р.

Я стану сонцем, щоб зігрівати,
Теплом проміння знов огортати.
Я стану вітром, щоб обіймати.
Тобі, мій милий, пісні співати.

Куди б не йшла – зі мною ти завжди.
І не важливо, з ким твої думки.
Для мене будеш кращим у житті,
А я для тебе – зовсім навпаки.

Не знаю, з ким крокуєш по землі,
Для кого ніжність і любов несеш.
Я вірю в те, що наші почуття
Із серця ти так просто не зітреш!
 
ПРИСПІВ:

Я стану морем, щоб омивати,
У мої хвилі ти зміг пірнати.
Я стану снігом, впаду на скроні,
Щоб розтопитись в твоїх долонях.


Я стану тінню, щоб поруч бути.
Щомиті хочу тебе відчути!
А хочеш, стану зірковим небом?
Щоб освітити шляхи для тебе.

Для Ванесси Штойко


Рецензии