А ти не можеш

Я знаю, знаю, знаю, у кожного є шанс,
Та зупинити час не вмію.
Я знаю, що можливо чекати все життя,
Якщо у серці є надія.
А ти не знаєш, а ти не віриш,
Себе шкодуєш і знову мрієш…

А ти не можеш без дощу, а ти не можеш без вогню,
Поразки більше не приймаєш.
За мною вічно ти ідеш і без кохання не живеш.
Сліди сльозами ти змиваєш,
Шукаєш в кожній мене
АБО
Ти розбиваєш себе й мене.


Я знаю, що без мене в твоїй душі зима,
А в серці снігові завії.
Я знаю, знаю, знаю, як важко без тепла,
Як важко жити без надії.
А ти не знаєш, а ти не віриш,
Забути хочеш, але не вмієш!


Рецензии