IНША Я

ІНША Я
Сл. і муз. Борислави Білоцерківської

Ти мене зробив такою, ти мене змінив, як умів.
Ні хорошою, ні злою. Просто відпустив, як хотів.
Не спитав, чи я воліла, щоб мені зламали крила.
Не сказав мені навіщо, ну а я, я стала інша!

Інша я, інша, вдвічі сильніша.
Стала без тебе вільна, як небо.
Інша я, інша, ніжна, красива.
Просто щаслива… Інша я, інша я!

Ти в мою любов не вірив або не хотів, просто не любив.
Перетворювати в кригу серце ти умів, і мене навчив.
Хочеш повернути крила, але я без них щаслива.
Не питай мене «Навіщо?». Бо тепер я стала інша!


Рецензии