Вершины... Так ли далеки?

Вершины...Так ли далеки?
А небо? Так ли не доступно?
Коли із ніг знімаєш пута...
Усе...В досягненні...Руки...

Границы...Только сам себе...
Ты можешь принять...и поставить...
Ти батько й мати...Всіх тих правил,
Що вивільняють...До небес...

Чи затуляють...Промінь неба...
Плотина...Річка...Течія...
Порой бывает  слаще хлеба...
Свободы пригоршней земля...


Рецензии