Рождественское. Почему?

Різдвяне. Чому?

Чи є на світі Бог, скажіть мені?
Бо тим я переймаюся у сні,

Шукаю відповідь безсонними ночами,
Чому Божа рука не завжди з нами?

Чому Він не карає тих -
Пихатих, жадібних та злих?

Що заповідь мають лише одну -
Красти, допоки покладуть в труну...

Чому ж Бог не дарує щастя тим,
Хто живе в серці завжди з ним?

06-01-19.


Рецензии