Рiздво

Радійте небеса, сьогодні свято!
Різдво Христове лине по землі!
Його святкують люди всього світу
Великі і маленькі, старі і молоді.
Зірки на небі лагідно палають
І плескають в долоні янголята.
Бо в день святий Спаситель народився,
Щоб щастя мали ми в житті багато.
Він жертву на хресті поніс велику,
Щоб нам Господь пробачив всі гріхи.
Засяяла, щоб істина в любові,
І світло все змінило навкруги.
Тобі, Господь, співаєм нині славу:
За те, що дав надію на життя,
Що сиротами нас Ти не залишив,
Спасіння дарував і майбуття.
Різдво Христове – це велике свято!
Воно на крилах радості летить.
І вість Благу несе сьогодні світу:
Прийшов Спаситель людям послужить.
Ми дякуємо, Боже, за спасіння,
За віру, що любов завжди жива,
І тим, хто свято вірить в Ісуса,
Лишає спадщину всю владу і права.


Рецензии