Их Стамбул, но наш там бур!

"Остап тендер заключил
Бендером с судьбою.
Ну, а та в расцвете сил
Занялась собою!.."

"Чоловік від нас там був,
Але ж не в Тамбові"
Тамбуром попав в Стамбул,
Він поСЦУпив брови!.."


Рецензии