Къуншидин кицl

Чи къуншидиз кицl ава,
Амма гьеле бицlи я.
Кутlуннава зунжурдал,
Патав фейла,гьужумда.
Югъди,йифди элуькьиз,
Цlугъда ада дили хьиз.
Къунши Сефтер халуди,
"Мукьуз межер",-лугьуда.
"Кьада куьн и пехъиди",-
Жеда ам гьа экъуьгъиз.
Садра фердай акъатна,
Хабарсуз чав агатна.
Ада кlаснач,чухванач-
Ам чахъ галаз къугъвана.
Гьа йикъалай кьулухъни,
Хъийизмач чал элуькьни.


Рецензии