Помол теся...

ПОМОЛІТЕСЯ...

Коли вночі у дім, квартиру, хату
Прийде Різдво, ялинка і вогні —
Згадай, хоч на хвилинку, про солдата,
Який в окопі мерзне на війні.
Який своє Різдво зустріне в полі
Під кулі свист і вітру коляду…
Хай спогад твій йому тамує болі,
Хай щира згадка піднімає дух.
Бо в цьогорічнім році щастя й туга
Змішались в датах, цифрах, іменах…
Яке ж Різдво без батька, сина, друга?
Які ж свята, коли іде війна?
І в час, коли годинник цокне в тиші
По вінця буде келих. Щастя… сміх…
Не говори тостів хвалебно-пишних,
А помолись за мертвих і живих…

Помолітеся...


Рецензии
Дуже гарний вiрш!
Дуже, Дуже Добре!
З Рiздвом!
Нехай щастить!

Николай Симинисов   08.01.2019 17:09     Заявить о нарушении
І ВАМ - щасливого нового року і мирного неба над головою.

Алла Фликинштейн   10.01.2019 11:59   Заявить о нарушении