Р здвяне

Хай сяють ялинки казково:
Вже снігу в дворах намело
Й Різдво, наближаючись, знову
Несе в вашу хату тепло.

Та буде смачною вечеря
Й проста-та що є на столі.
З гостями. Й колядки веселі
Лунають у вашім дворі.

Та щастя несе мить чудова
І в світі усе завмира,-
Христос наш рождається знову
Та здійснюються чудеса.

Кладуть паляниці в торбинки
Й цукерки, й ковбаски смачні,
Та весело біля ялинки
Співають малі діточки.

Й вітають малого Іісуса
З народженням й мати його.
І я за Вас, друзі, молюся-
Хай  щастя несе вам Різдво!!!



 


Рецензии