Чудесний подарунок

Різдво, таке величне свято,
В нім стільки Божої краси -
Звільнити людство від прокляття,
Народжений був Божий Син!

Прекрасний шлях із ясел в Небо,
Явила Божа благодать,
І ми всі маємо потребу,
Щоб по Христа іти слідам.

Такий чудесний подарунок,
У мертвім світі - Божий Син,
За зіркою вперед, анумо!
До Того, Хто гріхи простив…

До Того, Хто залишив Небо,
Щоб за людей, життя віддать,
Хто кличе в Царство нас до Себе,
У нескінченні з Ним літа!


Рецензии