Молитва Укра нсько дружини в предновор чну н ч

Ніч...
За моїм вікном...
Вітер, доні має знов і знов...
Скоро снігом закидає, доріжки і шляхи!
Скоро не буде, як і пройти.
Зима...
Ніч
За моїм вікном...
Не сплю, не спиться мені,
В цю годину, думаю...
Про рідну кохану людину!
Який зараз теж не спить.
В окопах, він на варті стоїть...
Він воїн, захисник моєї з тобою землі.
Далеко полетіли журавлі, в теплі краї.
Тільки він не птаха не вміє літати!
Не може прилетіти, щоб мене обійняти.
Про все на світі розпитати...
Поцілунки п'янкі передати .
В моїх обіймах, від війни,
Щоб серцем відпочити ...
Кохання української дружини
Всім єством сприймати...
Хіба так багато людських потреб?
Щоб нам жити не дати...
Щоб батька побачили діти!
Щоб матері сина могли хлібом
Домашнім з молоком напоїть,
Щоб батько з сином зміг поговорити.
Ніч....
За моїм вікном...
Серце доні має, плачем,
Душа, в мені не спить...
Вона теж зі мною, страждає...
Господь Бог на небі, про все на світі знає!
З неба поглядає, мого коханого
Від куль охороняє...
Благаю, я його, щоб Україні моїй допоміг!
Прийшла війна, пробач ти людський гріх.
Пробач і винних покарай!
Хто зазіхнув на мирний край.
Пробач мій Боже поможи...
Кожного воїна від куль оборони...
Хтось потирає руки ...
на цій страшній війні, гроші відмиває.
На людський страж бі доларами, як піском грає.
Людей, як непотріб на війну кидає!
Воїн і його дружина, батьки і діти смутком,
Як ярмом, тугою за рідними обвиті.
Кричать вдови на могилах, як несамовиті.
Матері за синами ридають не співають!
Смуток до кінця життя, в серці вони мають.
Воїни на варті стоять, щоб далі,
В Каїну ворога не допустити...
Щоб ми з вами, в мирі змогли жити.
Господи ти, в змозі на мир,
В Україні нас благословити?
Від страждань ненависті,
Смертей, нації спинити!
Ніч...За моїм вікном...
Серце доні має, плачем,
Душа, в мені не спить...
Вона теж за милим, страждає...
Скоро піде вже ніч і ранок наступає...
Закінчується цей рік і Новий рік,
в обов'язки вступає!
Чи принесе він мир, в Україну ми не знаємо.
Прости Боже !Людські гріхи благаємо!
Постав президентів на ум, в Новому році..
Щоб люди жили, в мирі, про сім'ю, щоб дбали!
Лелек з дітьми, щоб виглядали...
Не канонаду, а музику миру сприймали!
Бажає народ Україну миру на землі...
Боже нам допоможи!
Ніч...
За моїм вікном...Ранок наступає
Вітер, доні-має знов і знов...
Донеси коханому жіночу любов...
Скоро снігом закидає, доріжки та шляхи!
Скоро не буде, як і пройти....
Молю, я Бога тільки Україну захисти!
В Новому році, про мир сповісти...
Україна!Кращий край ранок наступає...
Жінка України не спить,
Молитви за мир читає....
Господи допоможи! Вона його благає...

Елена укр.

кабря 2017 года


Рецензии