Vagabond

Я в фіолетовій
(Як полум'я під твоєю
Філіжанкою кави)
сорочці
Розшитій в клітинку
Сиджу навпроти тебе
І не ховаючи погляд
Хоч і загнаний в клітку звір
Ричить і погрожує
Вбивством-коханням
Перейти всі межі.
МузИка з самої Італії
Грає лише для нас,
Всіх живих істот
Навіть для таких, хто в одежі.
І розчиняється в розчинених
Перед тьмою ночі
І світлом повного Місяця
Шкляних дверях.
Легені, чоловіків що входять,
В дівчат, що виходять,
Повні димом
І безліччю слів "люблю"
Але я притискаю
Вказівний палець
До твоїх трав'яних губ
Хоч ти повністю права
Коли рахуєш
Скільки в житті ти помилялась.( До нуля)

Залишаю на чай
Офіціантові, що був прихильним
До наших жартів
І зникаю в твоїх обіймах.


Рецензии