***

В останню ніч ти забудеш усе, що у серці носив
І у цю ніч похороних всіх тих, кого ти так любив.
Усі ті спогади разом розтануть, як лід у воді.
Тебе не стане. Всі щезнуть і щезне усе у тобі.

На ранок всі забувают, що було у них уночі
І вікна знов відкривають, на волю летять ключі
Усі ті усмішки-сльози в раз тануть як лід у воді.
І може стануть до тебе спиною, всі ті, хто були твої.

Ти проживав це не раз, життя завжди мінливе, як все
Роками живше в тобі, що з дитинства на волю несе.
Усе, що зараз, розтане назавжди, як лід у воді
І усе пройде. Всі щезнуть і щезне усе у тобі.

Тож не лякайся коли тобі скажуть, що час прийшов.
Багато втратив. Та попри те ти багато чого знайшов.
Усе розтане, залишить у тебе на серці свій  слід.
Який лишає в холодній воді такий же холодний лід.


Рецензии