МОЯТ ДЕН

МОЯТ ДЕН
Автор: Р. Русев               

Моят ден отпътува
в глухите вечери
с песъчинки от време
в не много дълъг живот.
На мълчаливите дни
с болка пропити,
като земя напоена от дъжд,
а срещу мен две очи
не казващи нищо
с две сълзи
попил със ръце
и вместо думи
целувка на устни положил,
изтръпнал до теб
в две длани любов ти дарявам.
под клоните
на безлистна топола


Рецензии