Предчувствие 2011

Ще не вмерла Украина,
Та и не живая.
Незалежнисть як та мина,
Часу що чекае !
    
Уж рване, то буде дило
Аж у цилом свити !   
Подивитеся на "диво"
Та и не журитесь.
    
Що Чорнобиль ? То початок
До всесвитньой драмы,
Поховаемося часом
У едину яму !
 
И ни дна и ни покришки -
Ничого не буде !
Поки ще живие тришки,    
Гей ! Рятуйтесь люди !
   
2011 год


Рецензии