Fallen in love with sea

Day by day
Flows as a water
Time flies as an arrow
But you have only shadow behind
The girl who was fallen in love with sea,
But she flied away.

But you will see
Only here
That your life has gone as a river
Something was there
Something is here,
While hand in hand

But heart beats an uneven staccato
And you cant sit still
When you are not here.
And you gaze after the woman -
She goes away
***
День за днем
Бежит водой
Течет сквозь пальцы время
С тобою рядом только тень
Той, что любила море,
Но улетела

А ты заметишь
Только здесь,
Что жизнь прошла рекою.
Что было здесь
И есть сейчас,
Когда рука с рукою.

Но сердце дышит горячо
И места не находишь,
Когда тебя нет рядом,
И ты проводишь взглядом
Ту, что уходит...


Рецензии