Майдан

Минула та слава,
Зима в людей життя відібрала.
Майдан палав ,
Майдан страждав .
"Пани" ж на це все зневажали ,
Смерті людської лиш бажали !
Ті ж люди благали ...
Волі чекали !
Ось перша дитина...
Єдина дитина замертво впала.
Та мати ж чекала ,
Дитину чекала ,
Оту, що за Вкраїну страждала ,
Оту , що волі бажала .
Зима промайнула,
Сотню небесну до себе забрала.
"Пани " повтікали ,
Майно все забрали.
Рідна країна ,
Тепер вже руїна.


Рецензии