КукурiкУ

В житті важкі існують речі.
Наприклад, скажімо, ну як
на нашу впертую старечу
нагнать смертельний переляк?

Спостерігати навіть жалко
оцей небажаний ексцес.
Вже підпрягають комуналку,
аби прискорити процес.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Я пережив і серп, і молот,
вже переплив життя ріку.
Щоб не застать новий ще голод,
ось-ось скажу… кукуріку.
І помахаю всім рукою,
а комуналці – перш за все,
нехай квитанції з грошвою
їй чорт на вилах принесе.


Рецензии