dkny has crush on me cause i ve crush on dkny

so perfect line
so perfect style
so perfect colour
omg textile
just bag
just bug
just tag
just fukk
my lovely lollipop
i suck
my name is
jane
my name is
h
dkny addicted bech

just just just just cum on bag


Рецензии