Гюзелядиз

Са дишегьли я заз таниш,
Тlварни вичин я, Гюзеля.
Къени къилих авай гьамиш,
Гьахъвал кlанид я, Гюзеля.

Бахтарин таж кьилел гьелбет,
Артух хьурай вичихъ девлет.
Илгьамди куь акъудрай цуьк,
Кефиярни хьурай яз куьк.

Гьейран жеда куь акунрал,
Ачух чинал,куь рахунрал.
Дустар, алай мецел мани,
Хайи чилин мердвал кlани.

Архайрини ийиз суьгьбет,
Хуш яз фирай уьмуьр сервет.
Далудихъ куь хьурай дустар,
Рикlе авай чlехи къастар.


Рецензии
сагърай, Марьям вах. Ваз яргъи уьмуьр, сагъвал, агалкьунар гурай

Гасанова Гюзеля   18.08.2020 12:07     Заявить о нарушении