***

Перший день Нового Року...

Старий Рік пішов собі у memori-архів
Вже навіть перше січня на закаті
Нажаль, Рік Старий швидко пролетів
Але ж ми всі Новому Року дуже раді

Біля п'яної нарядної ялинки народ стоїть
Кришталевих келихів чую передзвін
Розливається пісня голосна, летить
Новий Рік до нас прийшов, крокує він

Новорічна ніч пройшла і свято пролетіло
Непомітно гості по домівках розійшлись
Ноги гудуть, голова болить і від танців тіло
Світає... Ранок змусив в ліжка улягтись

Ми всі проснулись, а вже стемніло
Перший день Нового Року майже на закаті
1 січня непомітно, швидко пролетіло
Ейфорія свята і чудес... Ми всі веселі, раді

Старий Рік пішов собі в незабуття
Січень... Перший день десь у сні літає
Сумно на душі... Пройшов ще рік життя
Сніг за вікном моїм летить лапатий

Шляху нема назад, і ми це розуміємо
Наше життя пливе, спливає з кожним роком
Ми інколи сумуємо,  а інколи радіємо
Дорогенькі люди, я Вас вітаю з Новим Роком!!!

01.01.2019


Рецензии