Ти шепочеш як грудень

Ти шепочеш як грудень:
Поміж пустих вулиць холодним вітром,
Залишивши лід та сніг,
Сухим та морозним повітрям.
Цілуєш та обнімаєш як в останнє,
Пухкою ковдрою ніжно,
Кожної ночі накриваєш плечі мої.
І підкрадаючись тихо неспішно,
Лишаєш по собі невпевненість,
Стоїть п'ятирічна розгублена.
Серед натовпу байдужих дорослих
Покинута чи загублена ?


Рецензии