Вагання

   
Я відкину всі вагання,
Не дарма до тебе йду,
Справжню вірність і кохання,
У тобі одній знайду.
Іншій вірив, я ще вчора,
Бо не знав, тоді тебе,
А вона нажаль, так хвора,
Якщо любить лиш себе.

Бути в світі, так не може,
Бо любов одна на двох,
Нам з тобою допоможе,
Поєднатись тільки Бог.
Ми зустрілись в інтернеті,
Та для мене знов цвіти,
Всіх, хто, є на цій планеті,
Можна з вірою знайти.

Не забути, нам вчорашнє,
Що було, то загуло,
Та кохання, дійсно справжнє,
Поміж нами, зацвіло.
Ми удвох обовязково,
Поряд будемо колись,
Дав тобі, я вірне слово,
То ж про зустріч помолись.


Рецензии
Очень хорошее стихотворение)

Цветочек Лилия   16.01.2019 15:50     Заявить о нарушении